Tuzlaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, Tuzlaspor’un geleceğini inşaa etmek için büyük projelere imza atmak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

Bu proje kapsamında altyapı atılımlarının bir parçası olarak yeni bir yapılanmaya gidildiği ifade edildi. Buna göre Tuzlaspor Altyapısında görev yapan 12 antrenör ile yolların ayrıldığı kendilerine tebliğ edildi.

İşte Tuzlaspor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklama,

“ Türk Futbolunun altyapı sorunlarına yeni çözümler getirmek ve Tuzlaspor’un geleceğini inşaat etmek adına büyük projelere imza atmak için yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu projeler doğrultusunda alt yapı atlımlarımızın bir parçası olarak yeni bir yapılanmaya gitmekteyiz. Bu kapsamda altyapı teknik kadrosuyla yollarımızı ayırdık. Şu ana kadar Tuzlaspor’un başarısı için emeği geçen tüm altyapı hocalarımıza  teşekkür eder bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Tuzlaspor Yönetim Kurulu”

Bu bağlamda Tuzlaspor’da görevine son verilen 12 altyapı hocasının önümüzdeki sezon Tuzla Belediyespor’da kurulacak olan Futbol branşında görev almaya başlayacakları belirtildi.