Mısır’da darbe yönetiminin 529 kişi hakkındaki idam kararına bir tepki de Tuzlalılardan geliyor. Tuzlalılar’da Mısır’da 529 kişinin asılmasına Cumartesi yapacağı geniş katılımlı yürüyüşle seyirci kalmayacak!
Mısır’da, darbe karşıtı 529 kişiye verilen idam cezasına dünya genelindeki Müslümanların tepkisi sürüyor. İdam edilmelerine karar verilen 529 kişi için toplanacak olan çok sayıda Tuzlalı, Mısır’daki darbe yönetimini protesto için yürüyecek.
Memur-Sen, Eğitim Bir Sen,Tuzla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Vizyon Gençlik ve Anadolu Gençlik Derneği Tuzla Şubesi’nin destek vereceği yürüyüş, 18 Nisan Cuma Günü saat 18:30′da Evliya Çelebi Mopaş Camisi’nden başlayacak ve Tuzla Sahil Tören Alanı’nda Kur’an-ı Kerim ve duaların okunmasıyla son bulacak.
Mısır’daki darbe yönetiminin idam kararına tepki yürüyüşüne çok sayıda Tuzlalı’nın katılım sağlaması bekleniyor.

