Tuzla Tepeören Derneği Üyeleri piknikte buluştu. Tuzla Belediyesi Piknik alanında yapılan ve 7’den 70’e tüm üyelerin ve ailelerinin katıldığı piknikte birbirinden güzel etkinlikler yapıldı.

Tepeören Derneği yönetimi tarafından üyelerine yönelik piknik etkinliği düzenlendi. Tuzla Belediyesi Piknik Alanında gerçekleştirilen piknikte, dernek yönetimi pikniğe katılan tüm üyelerine pilav ve ayran ikramı yaptı. Yumurta yarışı, Çuval Yarışı, Elma yeme yarışı ve sandalye kapma yarışı gibi birbirinden güzel oyunların da oynandığı piknikte yapılan yarışmalar katılımcıları neşelendirirken büyük alkış aldı. Pikniğe aileleri ile katılan çocuklar için palyaço gösterisi düzenleyen Tepeören Derneği yönetimi piknik esnasında tüm üyelerle ayrı ayrı ilgilendi. Tepeörenin geleneksel oyunu olan Kasap Havası çalındığından Tepeörenliler adeta coştular.

Tepeören Derneği Pikniği’nde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Doğan, “ Pikniğimize katılan tüm katılımcılara ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm üyelerimizin desteğiyle daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Pikniğe katılanlar piknik sonunda alandan güler yüzle ayrıldılar.

Tepeören Derneği Pikniği’nin düzenlenmesinde; Tepeören Derneği Yönetim Kurulu Dernek Başkanı – Rıdvan Nal, Başkan Yardımcısı Tuncay Baş, Sayman – Uğur Doğan, Yön. Kur. Üyesi – Kerim Altıntaş, Yön. Kur. Üyesi – Mehmet Aykaç katkı sağladılar.