Tuzlaspor A.Ş. sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dün TFF tarafından alınan 2. Lig ve 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmaması kararına tepki göstererek alınan bu kararı kınadı.

Tuzlaspor Yönetimi tarafından yapılan açıklamada;

Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, Riva'da bugün, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği Derneği Başkanı yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı yapmıştır. Toplantı sonrasında TFF, 2. Lig ve 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin OYNANMAMASINA karar vermiştir.

TFF’Yİ KINIYORUZ

Aldığı kararlarla alt lig kulüplerini yaz-boz tahtasına çeviren ve Türkiye'de COVID-19 pandemisi’nin başladığı günden itibaren yaptığı farklı farklı açıklamalarla kulüpleri zor durumda bırakmıştır. Bu durumdan en çok etkilenen kulüplerden birisi Tuzlaspor A.Ş. Futbol Kulübü olmuştur. Maddi ve manevi kulübümüzü zor durumda bırakan “Şampiyonluk” hedefine taş koyan TFF Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve yönetimini esefle kınıyoruz.

KULÜPLER BİRLİĞİ’NİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ TANIMIYORUZ!

2. ve 3.Lig Kulüpler Birliği yönetim kurulu başkanı ve yöneticilerinin başkanı oldukları takımlarının ligde zor durumda olması ve küme düşmeye oynaması nedeniyle kendi çıkarları doğrultusunda hesaplar yaparak TFF’ye baskı uygulaması hiçte adil, samimi ve dürüstçe olmamıştır. LİGDE İLK İKİ ÇIKSIN, PLAY-OFF OYNANMASIN, KÜME DÜŞME OLMASIN baskısı kurmak tamamen bir skandaldır. Tuzlaspor kulübü olarak Kulüpler Birliği’nin sözcülüğünü TANIMIYORUZ!

TUZLASPOR’UN 2 YILLIK EMEKLERİ NE OLACAK?

Ligde 53 puanla 4. Sırada bulunan Tuzlaspor’un matematiksel olarak şampiyonluk iddiası hala bulunmaktadır. Kulübümüzün 2 yıllık emekleri bazı çıkar gruplarının baskıları sonucu yok sayılmaktadır, Tuzlaspor’un 2 yıllık emekleri ne olacak? TFF ve Kulüpler Birliği bu sorunun cevabını derhal vermelidir.

TUZLASPOR’UN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYİZ

TFF’nin aldığı bu kararla Tuzlaspor’un normal lig süreci ve pandemi dönemi dahil bütün emekleri gasp edilmiştir…Şunu herkes bilmeli ki Tuzlaspor kimsenin HAKKINI yemez ve HAKLARINI yedirmez….

KAMUOYUNA SAYGIYLA

Tuzlaspor A.Ş YÖNETİM KURULU