Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gecede Ordulu Türkücü Gaye Aksu seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle Ordululara güzel bir gece yaşattı.

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, AK Parti Tuzla SKM Başkanı İsmail Çetin, Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Derya Bacacı, Serhan Kural, MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, AK Parti Tuzla Gençlik Kolları Başkanı Hakan Yıldızcı, Kadın Kolları Başkanı Demet Gültürk, Ordu Dernekler Platform Başkanı Gülcan Özkaya, ORDEF Başkanı Sabri Çelebi, Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak, Ulubeyliler Dernek Başkanı Erkan Hancı, Hatipliler Dernek Başkanı Mustafa Kaygın, Yeşil Fatsalılar Dernek Başkanı Azmi Kavcı, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda Ordulu katıldı.

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi, Halk Müziği sanatçısı Nazlı Ilışık’ın söylediği güzel türkülerle başladı. Nazlı Ilışık’ın söylediği birbirinden güzel türkülere geceye katılanlar da eşlik ettiler.

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi’nde bir konuşma yapan Tuzla Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Irmak, “ Dünyanın sayılı metropol şehirleri arasında bulunan güzel İstanbul ve Tuzla’da nüfus yoğunluğu olarak 3. Sırada bulunan Cennet Köşesi Ordu’muzu siz değerli hemşerilerimizin desteği ile temsil etmek için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Bu bağlamda sizlerin bizlere verdiği destekler bizim için çok önemlidir. İstanbul ve Tuzla’da Ordu’muzu her alanda temsil etme noktasında büyüklerimizin tarafımıza vereceği her türlü görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi’ne ev sahipliği yapan Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak’ın konuşmasının ardından; Ulubeyliler Dernek Başkanı Erkan Hancı, Hatipliler Dernek Başkanı Mustafa Kaygın, Yeşil Fatsalılar Dernek Başkanı Azmi Kavcı birer selamlama konuşması yaparak geceye katılan davetlilere teşekkür ettiler.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak’ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda toplantıda olmalarından dolayı katılamadıkları Ordulular Gecesi’nde Tuzla Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Irmak, Ulubeyliler Dernek Başkanı Erkan Hancı, Hatipliler Dernek Başkanı Mustafa Kaygın ve Yeşil Fatsalılar Dernek Başkanı Azmi Kavcı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın resminin olduğu tabloyu Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’a takdim ettiler.

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması Ordulular Gecesi’nde Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Derya Bacacı’da birer selamlama konuşması yaptılar.

MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer’de Tuzla Ordulular Gecesi’nde yaptığı konuşmada, “ Tuzla’da Dr. Şadi Yazıcı’yı, İstanbul’da Binali Yıldırım’ı Başkan yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Geceye davetli olarak katılan kendisi de Ordulu olan AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’da yaptığı selamlama konuşmasında, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimde Orduluların üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını ifade ederek, Tuzla’da Dr. Şadi Yazıcı’ya, İstanbul’da da Binali Yıldırım’a destek vermelerini istedi.

Konuşmaların ardından sahne alan Ordulu Türkücü Gaye Aksu birbirinden güzel türkülerle geceye katılanları coştururken, Ordulular söylediği türkülere oyunlarla ve hep bir ağızdan eşlik ettiler.