Seçim çalışmalarına devam eden MHP Tuzla İlçe Başkanlığı, Evliya Çelebi Mahallesi İrtibat Bürosunu açtı.

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı Evliya Çelebi Mahalle İrtibat Bürosu düzenlenen törenle açıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Mehteran gösterisiyle başlayan Evliya Çelebi Mahalle İrtibat Bürosu açılışına MHP MYK Üyeleri Murat Kotra, Nevzat Ünlütürk ve Gübeyaz Sağlağ; Bölge Başkanı Ümit Gürbüz, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kenan Taşlıdağ, Milletvekili Aday Adayları Ekrem Düzgün, Mücahit Güngör, Yaşar Birbilgin, Ezgi Çakar, Turan Hocaoğlu, Şükrü Şimşek, Hatice Akkaya, Halim Cansız, Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu ve İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin, Ordu Ulubeyliler Dernek Başkanı Erkan Hancı ve partililer katıldı.

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı Evliya Çelebi Mahalle İrtibat Bürosu açılışında konuşan MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, “ Daha çok birliğe ve daha çok kenetlenmeye ihtiyacımız olduğu bu günlerde, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun ve çetin. Bu yolda İnşallah Allah’ın izniyle el ele vererek, kolkola girerek daha çok yol yürüyeceğiz, daha çok açılışlar yapacağız ve İnşallah Milliyetçi Türkiye yolunda bir ve beraber olacağız. Hepinize açılışımıza katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Tuzla İlçe Başkanlığı Evliya Çelebi Mahalle İrtibat Bürosu kesilen kurdelenin ardından açıldı. Açılış resim çekiminin ardından sona erdi.