Tuzla Belediyesi’nin ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın örnek aldığı “Anne Oluyorum” eğitim programının yeni dönem kayıtları başladı. Program, 28 Mart 2018 Çarşamba günü Tuzla Belediyesi’nin eğitim birimlerinde başlayacak.

Tuzla Belediyesi, Okan Üniversitesi Hastanesi ve Tuzla İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle “Anne Oluyorum” eğitim programında yeni dönem kayıtları başladı. Kayıtlar, Tuzla Belediyesi’nin Mimarsinan Semt Konağı, Orhanlı Ek Hizmet Binası ve Emlak Konut Anne Çocuk Eğitim Merkezi ile İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde devam ediyor. “Anne Oluyorum” eğitim programı, haftada 1 gün 2’şer saat olmak üzere 4 hafta sürecek. Annelik ve Toplumdaki Yeri, Gebelikte Psikolojik Destek, Sağlıklı Gebelik Yöntemleri
Yeni Doğan Bakımı, Diyetisyen Desteği, Gebelikte Hijyen, Genel Bakım, Kadınlık ve Anneliğin Toplumdaki Yeri, Bebeklerde Uyku Düzeni konularında düzenlenecek programda uzman hekimler, psikologlar ve yeni doğan bebek hemşireleri eğitim verecek.

Anne Adaylarının Sağlıklı ve Bilinçli Gebelik Dönemi Geçirmesini Amaçlıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, anne adaylarının sağlıklı ve bilinçli bir gebelik dönemi geçirmesi için eğitim programını gerçekleştirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl 550 anne adayının bu eğitime katıldığını hatırlatan Başkan Yazıcı, “Anne adayları aldıkları eğitimlerle doğru bilinen yanlışlardan kurtularak bebeğin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamış olacak. Sağlıklı bir gebelik süreci için alınan bu eğitimler ile hamilelik dönemi ve sonrasında yaşanması muhtemel birçok sorun da ortadan kalkmış olacak. Gebeliğin psikolojik, fiziksel, sosyal yönü ile gebelik sonrası dönemi de kapsayan bu eğitim ile gelecek adına önemli bir temelin atıldığına inanıyorum. Anne karnında başlayan bu eğitim ile toplumun temeli olan ailelerimiz ve geleceğimizin daha sağlıklı, bilinçli ve güçlü olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Anne Oluyorum Eğitim Programı Kayıt Merkezleri

YerAdresTel
Mimarsinan Semt Konağı

Mimarsinan Mahallesi     Emiroğlu Caddesi No: 76

0216 423 63 71
Emlak Konut AÇEM

Aydınlı Mah.Tuzla Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Yönetim Binası Zemin kat

0216 504 26 09
Orhanlı Ek Hizmet Binası

Orta Mahallesi Demokrasi Caddesi No:52

0216 394 41 42
İdris Güllüce Kültür Merkezi

Aydınlı yolu Caddesi Sanayi Sitesi Karşısı No:20

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

Facebook Yorumları