Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, 4. Uluslararası Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda 9 altın, 7 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 21 madalya kazandı. Turnuvayı 3. sırada tamamlayarak 20 ülkeyi geride bırakan Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye klasmanında 1. oldu.

4. Uluslararası Açık Kick Boks Avrupa Kupası, 4-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. 22 ülkeden 250 kulübün katıldığı 4. Uluslararası Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nı Macaristan Milli Takımı ilk, Türkiye Milli takımı 2. sırada tamamladı. Müsabakalarda 9 altın, 7 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 21 madalya kazanan Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, 20 ülkeyi geride bırakarak 3. sırada yerini aldı. Tuzla Belediyesi Spor Kulübü, başarısıyla Türkiye klasmanında 1. oldu.

Nurettin Diler, 2 Altın Madalya Kazandı
Kupada Nurettin Diler, 2 altın madalya kazanma başarısını gösterdi. Kaan Tok ve Emre Korkmaz, 1’er altın ve 1’e gümüş madalya kazandı. Soner Şen, Emre Karaca, Duygu Turan, Gizem Köknar ve Sibel Karabulut, turnuvadan 1’er altın madalya ile ayrıldı. Mahmut Mırat ve Ahmet Can Mican’ın 1’er gümüş ve 1’er bronz madalya kazandığı turnuvada diğer gümüş madalya sahipleri Yusuf Örs, Şenay Çakır ve Kadir Koç oldu. Nurgül Nogay, Muhammet Kartal ve Kaan Baymak turnuvadan 1’er bronz madalya ile ayrıldı.

Başkan Yazıcı, Sporcuları Tebrik Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’nü tebrik etti. Tuzla Belediyesi’nin sportif alandaki başarılarına bir yenisini daha eklemesinin başarısını paylaşan Başkan Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Spor Kulübü’müzün lisanslı sporcuları, uluslararası müsabakalarda İstiklal Marşımızı okutmaya, bayrağımızı gururla dalgalandırmaya devam ediyor. Gençlerimizi, antrenörlerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.