Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı’na özel gençlik İftarını Türkiye’nin İlk Gemi Gençlik Merkezi, Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünde düzenledi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerlerini leb-i derya alanda bir araya getiren iftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ve birim müdürleri de katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftarda gençler birlikte iftar açtı.

Gençlerimiz Bizim İçin Çok Değerli
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda gençlere hitap etti. Başkan Yazıcı, “Mübarek Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum. Gençler yakın zamanda dersleriniz, sınavlarınız var. Bu dönem yoğunsunuz. Sizler, bizim için kıymetlisiniz, önemlisiniz. Bu ülkenin geleceğini size emanet edeceğiz. Sizi seviyor ve sizinle beraber olmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerle birlikte güzel işler yapma gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çevresini sevgiyle saran gençlerin sorularını yanıtladı, hatıra fotoğrafları çekildi.

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi gençlik iftarında mehter takımı konser, ney dinletisi, jonglör gösterileri yer aldı.