Uluslararası bir kahve mağazası zinciri olan Mikel Coffee Tuzla Port içinde açıldı. İşletmenliğini Mert Ekşi’nin yaptığı Mikel Coffee Tuzla Şubesinin açılışına CHP İstanbul Milletvekillleri Akif Hamzaçebi ve Gürsel Tekin, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, İstanbul Avrasya Gazeteciler Dernek Başkanı Oğuzhan Bayrak, Tuzlalı siyasetçi Cemil Ekşi, ADD Tuzla Şube Başkanı Şengül Özpagada ve çok sayıda davetli katıldı.

Mert Ekşi’nin Tuzla Port içinde açtığı uluslararası bir kahve zinciri mağazası olan Mikel Coffee, yeni kahve lezzetleri konusunda eşsiz bir deneyim sunarak, kapsamlı ve yenilikçi bir müşteri hizmetleri deneyimi sunmaktadır.

Mikel Coffee işletme sahibi Mert Ekşi, eşsiz kahve lezzetlerini yepyeni bir konsept ile Tuzlalıların hizmetine sunduklarını belirterek, tüm Tuzlalıları bu eşsiz kahve lezzetlerini denemeye davet etti.

Mikel Coffee Tuzla Şubesi açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetliler, birbirinden lezzetli kahve çeşitlerinden tattıktan sonra, işletme sahibi Mert Ekşi’ye hayırlı olsun diyerek böylesine güzel bir işletmeyi Tuzla’ya kazandırdığı için teşekkür ettiler.