Tuzlaspor’un eski hocası Aydın Kaldırım Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah töreniyle hayatını Nuray Fazlıoğlu ile birleştirdi.

Geçtiğimiz sezon Tuzlaspor’u çalıştıran ve gerek ligde gerekse Ziraat Türkiye Kupası’nda önemli başarılara imza atan, Tuzlaspor’un emektarı Aydın Kaldırım Nuray Fazlıoğlu ile hayatını birleştirerek, hayatının sözleşmesini yaptı.

Aydın Kaldırım-Nuray Fazlıoğlu çiftinin Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’ndeki nikah törenine Kastamonu Milletvekili Murat Demir’in yanı sıra, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk’un yanı sıra spor ve iş dünyasından bir çok isim katıldı.

Aydın Kaldırım-Nuray Fazlıoğlu çiftinin nikahlarını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini Kastamonu Milletvekili Murat Demir’in yanı sıra, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, TUZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yavuz Atagün, İşadamları Kemal Fazlıoğlu ve Selahattin Fazlıoğlu yaptılar.

Aydın Kaldırım-Nuray Fazlıoğlu çiftinin nikahlarını kıyan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, nikah töreninde yaptığı konuşmada, “ Bugünlerde en çok hoşuma giden “Evet” kelimesidir” dedi.

Nikah şahitlerinin de Evet demesinin ardından geçilen nikah merasiminin ardından gelinin Of’lu olduğunu öğrenen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydın Kaldırım hocaya “ İtaat Et Rahat Et” dedi. Başkan Yazıcı’nın bu sözü nikaha katılanları güldürdü.

Nikah Cüzdanını ise Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “ 5 çocuk” sözünü hatırlatarak gelin hanıma verdi. 

Tuzla Manşet Gazetesi olarak Aydın Kaldırım-Nuray Fazlıoğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.