Programda İ.M.K.B Anadolu Meslek Lisesi ve Asım Kibar Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi aşçılık bölümü öğrencileri katıldı. 25 öğrenci yoğurtlu kebap, ekmek graten, tirit, peynirli ekmek köftesi, pide pizza, ekmek topları, ekmekli üzümlü çikolatalı puding, bayat ekmekli mozaik pasta, vişneli ekmek tatlısı ve bayat ekmekli tuzlu cup cake gibi lezzetlerle damaklara hitap etti.

Aşçı Adayları Hünerlerini Sergiledi
Yemek danışmanı ve araştırmacı Nilgün Tatlı, Türkiye genç aşçı milli takım üyeleri Onur Çetinkaya ve Ersin Yazıcı, Kibar Holding ailesinden Selami Tosun’dan oluşan jüri, genç aşçıların lezzetlerini dikkatle tattı. Yarışmanın yemek kategorisinde Emel Naz Candemir, tirit yemeği ile birinci oldu. Hakan Uday Dartay, peynirli ekmek köftesi ile ikinci, İsa Cüre de bayat ekmek dolması ile üçüncü seçildi. Tatlı kategorisinde tiramisu ile yarışan Begüm Mutlu, birincilik ödülüne ulaştı. Seher Güneş, bayat ekmekli mozaik pasta ile ikinci, Aleyna Beldüz ise bayat ekmek tatlısı ile üçüncü seçildi. 
Bayat Ekmekle Taze Lezzetler yarışmasında 1. seçilen yarışmacılara akıllı cep telefonu, 2.lere fotoğraf makinesi, üçüncülere Mp3 çalar hediye edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrenciler, tablet ile ödüllendirildi.